Cam kapılarınızda kullanabileceğiniz en iyi elektronik cam kapı kilidi : Marelli CLASS şifreli ve kartlı cam kilidi!

MARELLİ CLASS ŞİFRELİ VE KARTLI CAM KAPI KİLİDİ : CAM KAPILARINIZI ELEKTRONİK KİLİDE GEÇİRMENİN EN KOLAY VE EKONOMİK YÖNTEMİ!

       Bu yazı cam kapınızla alakalı, sizin de cam kapınız var ama üzerinde dandik mekanik kilitlerden var ve sık sık bozuluyor mu? Ya da o kadar para verip yaptırdığınız cam kapınızın üzerinde metal anahtarlı kilitlerin kötü göründüğünden mi müzdaripsiniz? Ya da her sabah geldiğinizde aşağı eğilip anahtar deliği aramak size de zor geliyor mu? Ya da artık apartmana, eve vs. kartla girip çıkarken işyeriniz için anahtar taşımak zor mu geliyor? Ya da cam kapınıza şifreli ve kartlı bir elektronik kilit taktırmak istiyorsunuz ama hem maliyet hem de kötü görüntüden dolayı yaptıramıyor musunuz? Neyse uzattım sorunlarınızın çözümü bu yazıda diyelim ve başlayalım.

       Malum cam kapılar için kilit önemli bir problem, kaliteleri kötü oluyor, sık sık bozuluyor, güvenliği çok az ve görüntüleri çok kötü gerçekten. Sonuçta siz cam kapıyı mağazanızın prestijini arttırmak için yaptırıyorsunuz; fakat bu kilitler tam camın orta yerinde durup saçma sapan bir görüntü yaratıyor. Aşağıya takılan tiplerden yapsanız bu sefer de aşağı eğilip deliği bulmaya çalışmaktan (bu tanımlama tam olmadı sanırım) sonunda ya fıtık olursunuz ya da kafayı yersiniz sabah mahmurluğuyla.

       Üstelik bu mekanik kilitler az para da değil, işlevine göre bence çok pahalı hatta. Neyse bize çok müşteri geliyordu, cam kapıma elektronik şifreli ve kartlı bir kilit arıyorum diye gelen. Bazılarına elektromanyetik kilitlerden veriyorduk ama kablo çekmesi, camın üzerine takması falan gerçekten büyük sorundu. Hem görüntü kirliliği yaratıyordu hem de montaj yaptıracak kişi bulması çok zordu ve maliyetliydi.

       Bir de pilli olanlar vardı ama o da 2 markada vardı ve gerçekten çok pahalıydı. Evet sektörün önemli bir problemi artık çözüldü hem de Marelli kalitesiyle… Marelli CLASS şifreli ve kartlı cam kapı kilidi sayesinde tüm bu saydığım sorunlardan kurtulacaksınız hem de yarı maliyetlerle.

       Ürünü uzun uzun yazmak istemiyorum, çünkü halihazırda videolarını çektim ve aşağıda ekliyorum onları daha detaylı inceleyebilirsiniz videolardan. Ama yazıyı bitirirseniz iyi olur, ben size özetliyorum çünkü şimdi :

        Marelli CLASS şifreli ve kartlı elektronik cam kilidi :


                    1)      Ürünün montajı ve programlaması gerçekten çok basit ve kendi başınıza dahi 5 dk içerisinde yapabilirsiniz, kapıda hiçbir tadilat, delik açmanıza gerek yok, kablo vs çekmenize zaten gerek yok. (videosu aşağıda, orada basitliğini görebilirsiniz)  à  Diğerleri gibi fahiş montaj ücretleri vermez, daha da iyisi bunu yapabilecek kişi aramakla uğraşmazsınız.

              2)      Ürünü 3 farklı şekilde açabilirsiniz: Kart – Şifre – Uzaktan kumanda (sonuncusu opsiyoneldir)  à  Yani artık anahtar taşımakla uğraşmayacaksınız ve daha da iyisi anahtarı takmakla uğraşmayacaksınız. İster şifreyle ister kartla isterseniz de daha kapıya yanaşmadan uzaktan kumandayla açabilirsiniz.

             3)      Ürün pille çalışır, bu sebeple elektrik çekmekle uğraşmazsınız. Piliniz biterse de dışarıdan harici batarya ile güç verip kilidi yine açabilirsiniz   à Yani kablo kirliliği görüşmez ve piliniz bitse dahi kapıda kalmazsınız.

            4)      Ürünün “sürekli açık modu” vardır  à Yani gün içinde müşterileriniz sürekli girip çıkıyorsa ve her seferinde kapıyı açmak istemiyorsanız, bu şekilde kapınızı sürekli açık modda tutabilirsiniz.

            5)      Ürünün “zil butonu” vardır  à  Yani dışarıdan müşterileriniz zile basar ve siz de eğer uzaktan kumandalı olan tipini aldıysanız oturduğunuz yerden kapınızı açabilirsiniz. Böylece kapınıza ayrıca bir zil almakla uğraşmazsınız, zaten isteseniz de bulmanız çok zor ve bulsanız dahi çok pahalıya gelir size.

              6)      Ürün kendini otomatik olarak kilitler  à yani siz kapınızı kilitlemekle uğraşmazsınız, kapınız her kapandığında otomatik olarak kilitler. Bu da önemli bir güvenlik oluşturur, diğer kilitlerde kapınızı kilitlemek zor gelir ve kilitleseniz dahi çok küçük bir mil tutar, bu üründe ise gayet büyük ve kalın miller tutar; bu da hırsızların kapınızı açmasını çok zorlaştırır.

            7)      Çok şık bir görüntüye sahiptir  à Bence bu çok önemli bir konu, yukarıda dediğim gibi diğer kilitler gerçekten çok kötü görünüyor. Bu ürün kapınızda olduğunda ise müşterileriniz farkınızı fark edecek ve firmanızın prestijini çok fazla arttıracaktır.

            8)      En önemli özelliğini ise en sona sakladım, İNANILMAZ UYGUN MALİYETİ  à Şöyle söyleyeyim, elektromanyetik kilit gibi bir ürün alsanız şifre paneli trafosuyla birlikte 600-700 tl ye malolur, montajı için de minimum 300-400 tl alırlar. 1.000 tl den aşağı maliyetiniz olmaz, bir de kötü görüntüsü cabası. (2019 fiyatları). Kale veya Yalenin benzer pilli ürünü alsanız o da 1.300 tl de başlıyor. Bu ürün ise 420 tl den başlıyor, yani inanılmaz bir maliyet avantajı var ve diğer ürünlerden çok daha fonksiyonu var.  Bu arada mekanik kilitler bile 150 tl civarına geliyor, yani ürün saçma bir şekilde uygun fiyatlarla piyasaya girdi; bu yazıyı daha sonra okuduğunuzda muhtemelen fiyatları artmış olacak, benim kulaklarımı çınlatmayın sonra. J

Özet :  PRESTİJ +  KONFOR  + GÜVENLİK  +  UYGUN MALİYET = MARELLİ CLASS ELEKTRONİK CAM KİLİDİ

Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım, eğer sizin de cam kapınız varsa bence kesinlikle bu ürünü kullanın derim ben. Hazır fiyatları uygunken satın alın geçin. Bu arada ürünü kullanmak için cam kapınızın 10-12 mm arası bir kalınlıkta olması ve cam kapı ile kasa arasındaki mesafenin minimum 6 mm olması lazım, ürünü alacaksanız önce bunu bir kontrol edin. Ben ürünü satın almak ve incelemek isterseniz diye link de ekliyorum : https://www.hirdavatfirsati.com/p-9315-Marelli-CLASS-sifreli-ve-kartli-cam-kapilar-icin-elektronik-kilit-cam-kapilar-icin-kartli-ve-sifreli-elektronik-kilit.html   Resimlerde de linki var, siz bakabilirsiniz oralardan. Dediğim gibi videoları da en aşağıda, e ben artık daha ne yapayım. 🙂

      Evet sanırım 1 yıldan fazladır yazı yazmıyorum, halbuki o kadar çok yeni ürün ve başarılı ürün geldi ki, yazmam gerekiyordu. Ama açık söyleyeyim yazı yazmak gerçekten vakit alıyor, çok vaktim kalmadı artık ve insanlar seyrederek daha çabuk ve iyi anladığı için, aynı zamanda insanımız okumakla fazla ilgilenmediği için (siz hariç) youtube kanalıma daha çok ağırlık verdim. Video çekmek de çok zor değil, insanlara ulaşmaksa daha kolay. Bence siz youtube kanalıma abone olun, çünkü yeni gelen ürünleri ilk oraya ekliyorum ama tabi siz bilirsiniz. Abone olmak için TIKLAYINIZ  :  https://www.youtube.com/channel/UCQXBbppQnvbDP-V2EMn6Vzg?sub_confirmation=1

              İyi günler dilerim,

               Öner TÜRKSEVER

Hakkında HIRDAVAT FIRSATI
Azim Hırdavat firması olarak, 1974 yılından beri hırdavat sektöründe hizmet vermekteyiz ve Kale Kilit Firmasının 35 yıllık, Doğanlar Kapı Kolları firmasının ise 30 yıllık bayisiyiz. Şu anda da www.hirdavatfirsati.com sitemizde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bu blog sayesinde de hırdavat sektöründe yıllardır edindiğimiz tecrübeleri kullanıcılara iletmeyi ve onları olabildiğince bilgilendirmeyi amaçlıyoruz.

Yorum bırakın