Resim baskılı apartman posta kutuları, artık apartmanınızdaki posta kutuları rengarenk olsun istemez misiniz?

Resim baskılı apartman posta kutuları, artık apartmanınızdaki posta kutuları rengarenk olsun istemez misiniz?

Yine bir yenilik, yine bir yazı zamanı deyip yola koyuldum. Ne zamandır yazmıyordum ne de olsa, değecek bir şey olunca yazıyorum artık. Ne de olsa vakit sınırlı, konu geniş.

Neyse daha önce de apartman için posta kutularıyla ilgili bazı şeyler yazmıştım, kullanışlı bazı modellerle ilgili. Bu sefer değişik bir üründen bahsetmek istiyorum, kullanış olarak çok farklı değil ama görünüm olarak gerçekten çok farklı. Hem de tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

Birkaç örnek vereyim, Eiffel kulesini seven bir komşumuzun posta kutusuna Eiffel kulesinin resmini koyabilir, ya da güzel manzara resimleriyle apartman girişinizi şenlendirebilirsiniz, isterseniz Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ya da Trabzonsporlu posta kutularınız dahi olabilir. Ya da koyun apartmanınızın resmini posta kutusuna iyice bir değişik olsun.

Bu yeni üründe posta kutusunun üzerine istediğiniz resmi dijital olarak bastırabiliyorsunuz. İlginç değil mi? Bence ilginç ve bir o kadar dayaratıcı. Apartmanlarınıza gelecek olan misafirlerinizin şaşkınlığını düşünün, hiç böyle bir girişle karşılaşmamışlardır muhtemelen.

Ürünün özel boyasıyla çizilmeye ve solmaya karşı dayanıklıolması, birbirine geçmesi sayesinde montajının kolay olması, kaliteli kilidisayesinde kolayca bozulmaması ve anahtarlarının birbirine uymaması gibi diğer özellikleri de işin tuzu biberi. Yani hem kaliteli, hem de şık.

Yani klasik dandik posta kutularından sıkıldıysanız, yeniliğe açıkbir apartmanda oturuyorsanız ve hem kaliteli hem de değişik bir ürün istiyorsanız, bence süper bir ürün. Tabi size kalmış.

Aslında bütün bu süper özelliklerine rağmen bence en süper özelliği (ben bu konuya biraz dikkat ederim, fiyat-maliyet analizi iyi değilse, feriştahı olsa gözüme giremez. Bir mal önce fiyatını hakedecek, sonra satın alınmayı hakeder.) uygun fiyatları, neredeyse piyasadaki dandik klasik posta kutularıyla aynı fiyatlara geliyor. Yani apartmanınıza fazla bir yük de getirmeyecek. Üç kuruşa beş köfte olmaz diyebilirsiniz ama arada oluyor işte, beni takip edin yeter. 😉

Ben size aşağıda bazı modellerini koyuyorum fikriniz olsun diye,detaylarını incelemek ve satın almak için resimlerin üzerine basabilirsiniz. Ben size link de vereyim bakmanız için : resimli dekoratif posta kutuları için tıklayınız.  Resimlere basarak da gidebilirsiniz.

Velhasılkelam her güzel şeyde bir trick vardır tabi, eğer 20 adetten az daireniz varsa satın almanız biraz daha zor, genelde özel olarak yapılıyor tahmin edebileceğiniz gibi. Öyle 1-2 tane yaptırayım gibi bir durum olmuyor. E o kadar kusur kadı kızında da olur diyip konuyu bağlayalım.

 

 

 

 

                Hadi görüşmek üzere,

Öner TÜRKSEVER

Hakkında HIRDAVAT FIRSATI
Azim Hırdavat firması olarak, 1974 yılından beri hırdavat sektöründe hizmet vermekteyiz ve Kale Kilit Firmasının 35 yıllık, Doğanlar Kapı Kolları firmasının ise 30 yıllık bayisiyiz. Şu anda da www.hirdavatfirsati.com sitemizde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bu blog sayesinde de hırdavat sektöründe yıllardır edindiğimiz tecrübeleri kullanıcılara iletmeyi ve onları olabildiğince bilgilendirmeyi amaçlıyoruz.

Yorum bırakın